KENAPA ANDA MESTI JADI DEALER

NOTA 095

❇️❇️

KENAPA ANDA MESTI JADI ‘DEALER’ 

.

Banyak kelebihan anda menjadi dealer Public Gold. Di antara kelebihan menjadi dealer Public Gold ni adalah

Contoh pakej pembelian emas yang melayakkan menjadi dealer

1️⃣ Tiada yuran

Tidak payah bayar apa-apa yuran. Hanya perlu membuat pembelian mengikut pakej semasa terus secara automatik melayakkan kita untuk menjadi dealer

.

2️⃣ Insentif 1.0% untuk Normal Dealer & Insentif 1.5% untuk Priority Dealer

Setiap pembelian emas untuk simpanan sendiri dapat rebate (diskaun). Sudahlah emas Public Gold murah, dapat diskaun lagi. 

Sebagai contoh jika anda seorang Normal Dealer anda membuat belian sebanyak RM10,000,Public Gold akan beri pulangan sebanyak RM100 (1%) sebagai bayaran balik (rebate) atas pembelian anda.

Selain itu, jika kita bantu dan bimbing pelanggan baru dengan mendaftar dan membatu mereka buat pembelian, dealer dapat insentif daripada jumlah pembelian pelanggan tadi. Public Gold bayar ‘upah’ atas usaha kita bantu pelanggan baru tersebut. Sebagai contoh, pelanggan anda membuat pembelian RM10,000, anda sebagai Normal Dealer akan memperolehi sebanyak RM100 (1%).

Insentif ini akan di masukkan ke dalam akaun bank pada setiap 20 haribulan. Dapat ‘gaji’ boleh beli emas lagi untuk tambah simpanan. Best kan!

.

3️⃣ Insentif jualan balik 0.3% emas

Bila mana kita jual kembali emas yang kita miliki kepada Public Gold, kita akan di beri ‘extra’ 0.3% atas nilai emas yang di jual tadi.

Sebagai contoh, pelanggan biasa menjual emas 10gram kepada Public Gold dengan harga RM2,400. Namun jika anda sebagai dealer, akan mendapat tambahan menjadi RM2,407.20.  


Dan jika pelanggan anda menjual emas mereka kepada Public Gold, anda sebagai dealer akan mendapat insentif daripada hasil jualan tersebut.

.

4️⃣ Tiada komitmen untuk kekal sebagai dealer

TIADA! ya, tiada komitmen belian, rekruit, jualan minima dan sebagainya untuk anda terus kekal mendapat kelebihan daripada Public Gold 

.

5️⃣ Jadi usahawan emas PERCUMA

Anda tak perlu sediakan barang jualan, tak perlu simpan stok, tak perlu ada kedai dan tak perlu gajikan pekerja! Semua Public Gold telah sediakan secara percuma. Kerja anda hanyalah sampaikan kebaikan menyimpan emas bersama Public Gold. 

Bimbing rakan2 anda ke jalan yg lurus, itu sahaja! Benda baik kita kongsi. Pahala dapat, insentif dapat 

.

6️⃣ Jadi usahawan sampingan yang memiliki gaji TANPA HAD

Public Gold telah bertapak di Malaysia, Singapura, Indonesia & Brunei lebih daripada 12 tahun! Public Gold mempunyai rangkaian perniagaan yang pelbagai seperti PG Jewel, PG Mall dan Aurora. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mempromosikan produk Public Gold dan anda boleh dapatkan insentif di mana-mana platform Public Gold.

Bina empayar perniagaan anda sendiri bersama Public Gold. Nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya hari ini untuk ketahui promosi menjadi dealer yang terkini

.

MOHD KAMARUDDIN BIN JAFFAR, MBA

👉🏻☀️ https://heylink.me/kamaruddin/

👉🏻☎️ https://kamaruddinjaffar.wasap.my/ 

👉🏻📞 011-70000171

#emas #publicgold #gold #simpanan #investment #saving #pelaburan #takaful

Ketahui mengapa ada perlu memilih Public Gold sebagai syarikat emas anda: baca di sini