[ADS] PELAN PERLINDUNGAN SAKIT KRITIKAL YANG BERBALOI ²

*Sponsored ads*
Satu-satunya produk di pasaran yang memberi perlindungan sakit kritikal yang menyeluruh. Jika tiada tuntutan, wang sumbangan anda di kembalikan 100%*. ’Mat Saleh’ kata ‘nothing to lose’. Jadi apa yang perlu anda risau, anggap sahaja duit tabungan bulanan anda.

Di antara sakit kritikal yang ‘biasa’ terjadi di kalangan rakyat Malaysia adalah serangan jantung, kencing manis, kanser dan strok. Punca utama kepada masalah kesihatan adalah gaya hidup. Melakukan senaman yang berkala merupakan langkah pencegahan pada penyakit ini.

VT ringkas tentang pelan hebat ini

Tiada siapa yang minta untuk sakit. Namun, sebagai langkah berjaga-jaga, pelan ini mampu melindungi anda daripada perkara yang tak diduga.

Dibawah merupakan illustrasi ringkas bagaimana pelan perlindungan FWD CI First melindungi anda

Kos perubatan saban tahun meningkat. Oleh yang demikian, memiliki kad perubatan yang boleh menampung kos perubatan adalah di kira satu keperluan yang wajib pada masa kini.

Namun, antara perkara yang penting selepas mendapatkan rawatan adalah perbelanjaan susulan yang perlu di tanggung (post treatment cost). Rawatan susulan, bantuan alat sara hidup, penggantian sumber pendapatan yang terjejas dan sebagainya. Mengapa anda perlu memilih pelan FWD CI First daripada FWD Takaful?

Berikut adalah contoh illustrasi seorang pemuda bernama Farid, yang melanggan pelan FWD Ci First sebagai pelan perlindungan beliau

Jom, jangan bertangguh lagi. Dapatkan perlindungan anda hari ini. Untuk maklumat lanjut, tinggalkan maklumat anda menggunakan borang di bawah. Konsultan FWD anda akan menghubungi anda untuk konsultasi lanjutan.

Pssttt… Jangan lupa bertanya bagaimana anda boleh dapatkan 1 gram emas percuma (t&c)