Tentang Penulis

Saya, ChM. Mohd Kamaruddin Jaffar (Dyn Dzu) bekerja sebagai pengurus dan ahli kimia di sebuah syarikat swasta di Johor 🇲🇾. Berkelulusan Sarjana Muda Sains Gunaan (Kimia Analisis) (USM) dan  Sarjana Pengurusan & Perniagaan (UiTM).

Saya mula mengenali emas sekitar tahun 2014 sebagai alternatif kepada simpanan tunai. Setelah menjadi penyimpan pasif, saya rasakan sudah tiba masanya untuk saya menyebarkan kebaikan emas pada anda. Selaku Public Gold Business Owner dibawah syarikat emas Public Gold, saya kongsikan pengalaman dan pengatahuan yang saya perolehi dari bahan bacaan, seminar dan lain-lain kepada anda semua secara percuma

Semoga ilmu yang dikongsi dapat memberikan manfaat pada anda semua. Jika anda perlukan seorang pembimbing emas bersama Public Gold, saya sedia membantu.

Menjadi tanggungjawab seorang dealer untuk membimbing para penyimpan emas di bawah seliaannya khususnya tentang perkhidmatan yang ditawarkan oleh Public Gold

 ‎جَزَاكَ اللّهُ Selamat membaca. Yang baik itu dari Allah, yg lemah itu dari kekurangan diri saya. Wassalam.

✅✅✅

Jika tuan/puan mempunyai sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya dengan gunakan link di bawah

👉🏻✅ https://flow.page/emas4u

👉🏻☎️ https://kamaruddinjaffar.wasap.my/

👉🏻📞 011-70000171

*This disclaimer informs readers that the views, thoughts, and opinions expressed in this and any associate channel belong solely to the author, and not necessarily to the author’s employer, organization, committee or other group or individual.